Türkçe    •    English    •    İletişim
Samsung CCTV Onarım Merkezi Hizmetinizde
Kategori: Kurumsal 05 Kasım 2015 / Perşembe / Saat: 19:18:38

Samsung Güvenlik Kamera Sistemleri Onarım Merkezi Hizmetinizde

Samsung CCTV Sistemlerinizin garanti süresi doldu diye üzülmeyin. Garanti süresi dolmuş olan arızalı Samsung IP ve Analog Güvenlik Kameralarınızı, Dijital Kayıt Cihazlarınızı, Network Kayıt Cihazlarınızı, CCTV Monitörlerinizi, Samsung CCTV Aksesuar grubundaki ürünlerinizi onarım ve bakımları için bize ulaştırabilirsiniz.

Onarımının yapılmasını istediğiniz arızalı Samsung CCTV ürününüz için yetkililerimize ulaşıp, arızalı ürün kabul formunuzu isteyebilirsiniz. Arızalı Samsung CCTV ürünlerinizi, arızalı ürün kabul formu ile bize göndermeniz yeterli olacaktır.

Samsung arızalı CCTV ürünleriniz, onarım merkezimize ulaştıktan çok kısa bir süre içerisinde size ürün ile ilgili onarım maliyetleri bilgisi verilecek ve onayınız doğrultusunda en kısa sürede onarımları ve testleri yapılıp tarafınıza gönderilecektir.

Detaylı bilgi için aşağıdaki telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Türkçe    •    English    •    İletişim
Sayfamızı paylaşın Facebook'ta Paylaş! Twitter'da Paylaş! FriendFeed'de Paylaş! Google'da Paylaş! Delicious'ta Paylaş! MySpace'de Paylaş!
Hakkımızda    •    Sıkça Sorulan Sorular    •    Download    •    İnsan Kaynakları    •    Yasal Uyarı    •    Gizlilik    •    Site Haritası
Copyright © 2012 Aplus Teknoloji - Tüm Hakları saklıdır.
Her türlü sorun ve öneri için info@samsungcctvturkiye.com e-posta adresini kullanabilirsiniz.